Om mig

Mitt namn är Clara Lideberg – bor i Liatorp tillsammans med min man, våra två pojkar. Jag är porträttfotograf och utgår från Liatorp utanför Älmhult och tar uppdrag främst i Småland och norra Skåne. Sedan starten 2007 har jag haft äran att få fotografera många barn, familjer, bröllop och företag.


Här blir du fotograferad i ett charmigt gammalt missionshus från 1929 inredd med en gammal affärsdisk och andra fina detaljer.  Ett hus med högt i tak, fantastiska fönster och massor av fina minnen som sitter kvar i väggarna. Söndagsskolsfester, luciatåg, fika, sång och musik med mera.


För mig är hela din upplevelse viktig. Från det att du bokar din tid tills dina bilder pryder ditt hem, är mitt mål att du ska känna min värme och engagemang i både bemötande och att leverera de bästa bilderna till dig och din familj. Här lockar vi fram skratten och har en rolig stund tillsammans.


Att fånga en familjs glädje och kärlek för varandra, ett barns glittrande ögon eller ett brudpars lycka är något av det finaste jag vet.

Tillsammans skapar vi minnen för livet!


Vill du veta mer om en fotografering hos mig? Kontakta mig här nedan. 

Jag ser fram emot att höra från dig!
Hälsningar ClaraSkriv till mig

 
 
 
Rekommendation av vän/bekant
Facebook
Instagram
Google
Hitta.se
Har varit hos dig tidigare
Annat